Özel Fethiye Ortaokulu’nda Münazara Günleri Başladı.

Özel Fethiye Ortaokulu Türkçe zümresi tarafından hazırlanan münazara karşılaşmaları 6 ve 7. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla 22 Mayıs 2018 tarihinde başladı.

İlk karşılaşma 6C ve 7B grupları arasında gerçekleştirildi. “ilk insanlar mı daha mutlu yoksa günümüz insanları mı?” konusunda gerçekleştirilen karşılaşmada kazanan taraf ilk insanların mutlu olduğunu savunan 6C grubu oldu. Öğrencilerimizde etkin konuşabilme düşünceleri savunabilme, bir tezi çürütme olgularını geliştiren bu etkinlik 07 Haziran 2018 final karşılaşmasıyla sona erecek.