Özel Fethiye’de Yazar Günü

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Türkçe Zümresi önderliğinde 08.05.2018 Salı günü Yazar Toprak Işık ile söyleşi düzenlendi.

Türk Çocuk ve Gençlik Edebiyatının son yıllardaki önde gelen isimlerinden biri olan ve “İşlem Tamam”, “Çiftçi Karıncalar Köleci Karıncalara Karşı”, “Acaba Ne Olsam?”, “Babam Okulun En Çalışkanı” gibi kitaplarıyla öğrencilerin büyük ilgisini çeken kitapların yazarı Sayın Toprak Işık, Özel Fethiye Eğitim Kurumları Türkçe öğretmenleri Sayın Özlem Akçin ve Sayın Fatima Çaylı önderliğinde gerçekleştirilen etkinlikle öğrencilerle buluştu.

“Matematik öğrenmek yeni bir dil öğrenmek gibidir. O dilin güzel hikâyelerine ulaşmak için azıcık ustalaşmak gerekir. Yolun başındaki zahmete katlanırsan matematik sana içindeki güzellikleri cömertçe sunar.” Diyen Toprak Işık öğrencilerle yazma macerasına dair, kaleme aldığı kitaplara dair bir söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz okudukları kitaplarla ilgili soruları yazara yönelttiler. Keyifli bir söyleşinin ardından yazar Toprak Işık’ın kitapları imzalamasıyla etkinlik sona erdi.

,

Özel Fethiye’de Yazar Günü