Özel Fethiye Öğrencileri Tales Matematik Yarışmasında Finalde

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri Aydın Tales Matematik Müzesi tarafından düzenlenen 3.Ulusal Matematik Yarışmasında finale kaldılar.

Aydın Tales Matematik Müzesi tarafından 2 aşamada gerçekleştirilmesi planlanan 3.Ulusal Matematik Yarışmasının 1. Aşamasına katılan öğrencilerden 4.sınıf öğrencisi Osman Emir Yeni, 5.sınıf öğrencisi Demir Çerçinli, 6.sınıf öğrencisi Emre Yücel, 7.sınıf öğrencisi Kenan Hekimci, 8.sınıf öğrencisi Mehmet Başyurt cevapladıkları doğru sorular ile %1 dilime girerek final sınavına katılmaya hak kazanmışlardı. Öğrencilere elde ettikleri başarılardan dolayı başarı belgeleri Okul Müdürü Ayser Yılmaz tarafından takdim edildi.

Ayrıca öğrencilere Aydın’da yapılacak olan final sınavlarında da başarılar dilendi.