Özel Fethiye’de 1.Sınıf Öğretmenlerini Tanıtım Kokteyli

Eğitim öğretim hayatında ilköğretim birinci kademede çocuk gelişimi, çocuk psikolojisi, öğretmen tutumu çocuğun okula alışması ve okulunu sevmesinin ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinen ve gerekli önlemler alınmazsa neler doğurabileceği ortadadır. Bunların bilince olan Özel Fethiye İlköğretim Okulu da 2018-2019 ders yılında 1.sınıf olacak olan öğrenci velilerine 1. Sınıf öğretmenlerini ve derse giren branş öğretmenlerini 05.05.2018 Cumartesi günü okul salonunda düzenlediği kokteyl ile tanıttı. Tanışma kokteylinde anasınıfı velilerinin yanı sıra dışarıdan Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu’nu takip eden veli adayları da katıldı.

Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ’ın konuşmasıyla başlayan kokteylde, eğitim, okul ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra 1. sınıf öğretmenleri Sayın Aygül BRADERİN ile Nuray KESKİN veliler ile tanıştırıldı. Söz alan öğretmenler kendilerini tanıtarak önümüzdeki ders yılı neler yapacakları ve eğitim anlayışları konusunda örnekler verdiler. Sınıf öğretmenlerinden sonra branş öğretmenlerinin de tanıtımı yapıldı. Onlarda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öğretmenlere ve okul idaresine yöneltilen soruların cevaplanmasından sonra kokteyl iyi dileklerle son buldu.