2.Sınıflarımız Ünite Gezisinde

Özel Fethiye Eğitim Kurumları İlkokul 2.sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersi “Doğa ve Çevre” ünitesi kapsamında Yanıklar Köyünde bulunan Göl evine gezi düzenledi.

2.sınıf öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri ve beden eğitimi öğretmeni eşliğinde hoşça vakit geçirdiler. Hayat Bilgisi dersi “Doğa ve Çevre” ünitesi kapsamında doğa da yaşayan diğer canlıların da doğal ortamlarında izlediler. Gölde yaşayan kurbağa, kaplumbağa, balık, iribaş ve nilüfer çiçeğini yakından gördüler. Tavşanları ve tavukları beslediler. Canlılar ile ilgili olarak öğretmenlerinden bilgiler aldılar. Daha sonra çuval yarışı, halat çekme, ip atlama vb. oyunları oynadılar. Temiz havada eğlenceli ve hoş bir zaman geçiren 2.sınıf öğrencilerimiz bol bol fotoğraf çektirdiler.