Özel Fethiye’den Oyuncak Yardımı

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve velileri oyuncak yardımı yaparak sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Okul aile birliği velileri öncülüğünde başlatılan oyuncak yardım kampanyasına tüm öğrenci ve velilerimiz gerekli duyarlılığı göstererek katılım göstermişlerdir. Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ, Okul Aile Birliği velilerimiz Seda ŞEN, Canan HATİPOĞLU’nun katıldığı ziyaretle toplanan yardımlar 18.04.2018 Çarşamba günü ilgili okula teslim edildi.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak oyuncak yardım kampanyasına katkı da bulunan öğrenci, öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederiz.