Özel Fethiye’den Sportif Başarılar

Özel Fethiye Eğitim Kurumları, sportif başarılarına yenilerini eklemenin haklı gururunu yaşadılar.

Okullar arası düzenlenen yarışmalara Özel Fethiye öğrencileri tenis ve eskrim branşlarında katılarak büyük başarılar elde ettiler.

07-08 Mart 2018 tarihlerinde Muğla’da yapılan Küçük erkekler tenis il yarışmalarında birinci olarak gruplara kalan Balkan Özkan ve Ant Ülker 04-07 Nisan 2018 tarihlerinde İzmir’de yapılan grup maçlarında başarılı sonuçlar alarak Grup İkinci oldular.

02-05 Nisan 2018 tarihlerinde de Marmaris’te düzenlenen tenis maçlarına Yıldız Kız ve Yıldız Erkek takımları ile katıldı. Yıldız Kız Takımında Ayşe Çaput, Dilara Gülhan Kara ve Bahar Naz Apiş ile Yıldız Erkek takımında da Ulaş Tunca, Murat Berke Koç, Hasan Başaran Şimşek ve Deniz Yiğit Üyük ile başarılı sonuçlar alan Özel Fethiye İl İkincisi olarak herkesi gururlandırmıştır.

Eskrim branşında yarışan 6.Sınıf öğrencisi Lidya Koçgazi de 05.04.2018 Perşembe günü yapılan il seçmelerinde başarılı maçlara çıkartarak İl Birincisi oldu. İl birincisi olan Lidya Koçgazi okulunu, ilçemizi ve ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme katılma hakkı elde etti.

Kazanılan başarılar sonrasında Okul Müdürümüz Ayser YILMAZ öğrencileri, öğretmenlerini, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ayrıca Eskrim yarışmasında il birincisi olan Lidya Koçgazi’ye de Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.