ÖZEL FETHİYE’DE BAHAR COŞKUYLA KARŞILANDI

Özel Fethiye 23. Baharını Yaşıyor...

23. baharını yaşıyor okulum

Gel de neşemize ortak ol şimdi

Coşkuyla, mutlukla yepyeni bir bahara

Oyunlarla şarkılarla hep birlikte

"BAHARA MERHABA"

Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında yoğun ders maratonu içerisinde bir mola vermek, eğlenmek ve baharı karşılamak amacıyla bahar şenliği düzenledi. Şenlikte tüm öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir aradaydı.

Her yıl geleneksel hale gelen bahar şenliğinin bu yıl sekizincisi düzenlendi. Okul bahçesindeki yemeğin ardından sıra eğlenceye geldi. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler düzenlenen yarışmalara katıldılar, tişört boyadılar. Halı sahada futbol maçı yapıp, tenis oynadılar. Şenlikle ile ilgili olarak da Okul Müdürü Sayın Ayser Yılmaz da her yıl daha da geliştirdikleri bahar şenliğinin amacının çocukları yoğun eğitim sisteminden biraz olsun uzaklaştırıp birlikte olmanın tadına vararak kısa da olsa bir eğlence molası vermek ve doğanın baharla uyanışına tanıklık etmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğretmeni, öğrencisi, velisiyle hep beraber baharın neşesi, sevinci ve heyecanıyla güzel bir güne tanıklık ettiler. Herkes yoruluncaya kadar gönüllerince eğlendi. Aile sıcaklığının, dostluğun, samimiyetin olduğu ortam tüm katılımcıların yüzlerine gülümseme şeklinde yansımıştı. Hep birlikte daha nice baharlara diyen Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında bu bahar günü herkesi imrendirecek güzellikteydi.