Özel Fethiye Miniklerinden Tiyatro Oyunu

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2.sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde hazırladığı “Kral Çıplak” tiyatro oyununu sahnelediler.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2. Sınıf Öğrencileri Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında “Kral Çıplak” oyununu sahnelediler. Sahnelenen tiyatro oyununda öğrenciler başarılı bir performanslar sergileyip, izleyenlere heyecanlı anlar yaşatarak öğrenci arkadaşlarına da bir takım mesajları ilettiler. Annelerinin, babalarının ve arkadaşlarının bolca alkışlarını alan öğrenciler, usta oyuncuları aratmadılar.