Özel Fethiye Öğrencileri Trafik Eğitim Parkında

Okul çağındaki öğrencilerde trafik bilinci uyandırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla ilkokul 3 ve 4. Sınıf öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesinde tüm ilkokul 3 ve 4. Sınıf öğrencilerine İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerince trafik eğitimi verildi. Okulumuz öğrencileri bu eğitimlere katılarak Trafik ve İlk Yardım Derslerinde gördükleri ve işledikleri konuları uygulamalı yapmaktadırlar.

Trafik Eğitim Parkında yapılan eğitim de öğrenciler önce görevli Trafik Polisinin sunumlarıyla bilgilendirildi. Daha sonra da akülü arabalara binen öğrenciler uygulama alanında öğrendikleri gösterdiler. Öğrencileri uygulama anında çok keyifli ve eğlenceli anlar yaşarken, trafik kurallarını daha iyi anlamış oldular.