Özel Fethiye Likya Yolunda

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve velileri ile 10 Mart 2018 Cumartesi günü doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve velileri cumartesi sabah şehir merkezinde toplanarak araçlarla yürüyüşün yapılacak olduğu parkura ulaştı. Ekip liderliğini Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mesut Atlı’nın yaptığı yürüyüşte, Likya yollarının birinci parkuru olan Kirme-Ölüdeniz patikası yüründü. Dünyanın cennet köşesi olan Ölüdeniz manzarası eşliğinde 7 km yapılan yürüyüşte öğrenciler doğa ile iç içe bir gün geçirme fırsatı buldular. Ölüdeniz’in eşsiz güzelliğine yüksekten bakma şansını yakalayan öğrenci, öğretmen ve veliler bolca fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirmişlerdir.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları açısından birlik beraberlik içerisinde geçen doğa yürüyüşünün memnuniyeti görülmeye değerdi.