Özel Fethiye Teniste İl Birincisi

Özel Fethiye Eğitim Kurumları, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi.

7-8 Mart 2018 tarihlerinde Muğla’da düzenlenen okullar arası Küçük Erkek Tenis İl Turnuvasına okulumuz takımı da katılmıştır.

Muğla da düzenlenen okullar arası tenis il birinciliği turnuvasında okulumuz küçük erkek takımı 2 gün boyunca başarılı maçlar çıkarmıştır. Yapılan maçların sonucunda tüm rakiplerini yenen küçük erkek takımımız İL BİRİNCİSİ olmuştur. Okulumuzu ve ilçemizi Muğla il seçmelerinde başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz büyük bir başarı örneği göstererek herkesin gururu oldu. Küçük erkek takımımız elde ettiği birincilikle İzmir’de düzenlenecek grup müsabakalarında ilimizi temsil edecektir.

Kazanılan bu zafer sonrasında Okul Müdürümüz Ayser YILMAZ “Akademik alandaki çalışma ve başarılarımızın yanında öğrencilerimiz sportif alanda da başarılar kazanması bizleri gururlandırıyor. Tenis gibi zor bir spordan il birinciliği elde etmek bizim için ayrı bir gurur tablosudur. Başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ve teşekkür ediyorum. Grup yarışmalarında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.