Özel Fethiye’de Kodlama ve Robotik Atölyesi

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri kodlama ve robotik atölyesinde ilk projelerini ortaya çıkardılar. Eğlence ve işbirliği içerisinde ortaya çıkardıkları projeleri geliştirerek ilk etkinliklerini tamamladılar. Öğrencilerimizin yaratıcı ve yenilikçi çalışmalarının devam etmesini diliyoruz.

Kodlama eğitimi çocuklara matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar ve daha pek çok alanda beceri kazandırıyor. Çocuklar her şeyden önce algoritmik ve tasarım odaklı düşünebilmeyi keşfediyor.

Kodlama ve Robotik Atölyesindeki çalışmalar, öğrencilerin sistematik ve eleştirel düşünme, problem çözme, akıl yürütme ve algoritma mantığını kavrama gibi düşünme becerilerini artırıyor. Atölyede düzenlenen etkinliklerde öğrenciler algoritmik düşünme becerileri üzerine uygulamalar yapıyor, neden sonuç ilişkilerini kurarak problem çözme becerilerini geliştiriyorlar.