ÖZEL FETHİYE’DE DEPREM TATBİKATI

28 Şubat Sivil Savunma Günü ile 1-7 Mart Deprem Haftası çerçevesinde Özel Fethiye Eğitim Kurumları Sivil Savunma Kulübü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekibi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Letoon Hastanesi’nin katkılarıyla 5 Mart 2018 Pazartesi günü sivil savunma tatbikatını gerçekleştirildi.

Tatbikatta tüm öğrenci, öğretmen ve personel sirenlerin çalmasından sonra en kısa sürede okulu tahliye etti. Amacına uygun olarak başarılı bir şekilde tamamlanan tatbikatın ardından  öğrencilerle konuşan Okul Müdürü Sayın Ayser Yılmaz “Bugün yaptığımız bu tatbikatla sivil savunmanın ne kadar önemli olduğunu alınacak tedbirlerin ve ikaz, alarm işaretlerine uymanın ne denli hayati önem arz ettiğini göstermiş olduk. Sivil savunmayla alakalı ciddi çalışmalar yürütüldüğü için çok mutluyuz sizlere ve öğretmenlerimize hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca uygulamalı eğitimimizde bizlere yardımcı olan tüm birimlere teşekkürlerimizi sunuyorum " dedi.