Lider Yöneticiler Özel Fethiye’de

Muğla İl Müdürlüğünün il çapında düzenlemiş olduğu “Lider Yöneticiler” Projesi 2017-2018 Ders Yılı Şubat ayı toplantısı 22 Şubat Perşembe günü okulumuzda gerçekleşti. Bu toplantıda Muğla’nın Seydikemer ve Fethiye ilçelerinde görev yapan farklı okulların müdürlerini okulumuzda ağırlamaktan ve onlarla tanışmaktan büyük mutluluk duyduk.

Bu proje sayesinde Fethiye ve Seydikemer’den okul müdürlerini tanıdık, onlar hakkında bilgi aldık, okullarında uyguladıkları eğitimde iyi örnekleri paylaştık, yaşanılan sorunları ve yapılan çözümleri öğrendik.

Bu projenin uygulanmasında emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyoruz. İşbirliğimizin, fikir alışverişimizin yıl boyunca süreceği dostluklar edindik. Tüm okullara sağlıklı huzurlu başarılı bir eğitim öğretim diliyoruz.