Genç Kalem Yağız

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen “Genç Kalemler” projesinde öğrenciler kitap okumaya, yazmaya ve edebi eser üretmeye teşvik ediliyor. Bu proje kapsamında da Özel Fethiye İlkokulu öğrencisi Yağız Torunoğulları yazdığı 4 hikaye kitabıyla arkadaşlarına örnek oldu.

Özel Fethiye İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Yağız Torunoğulları yazmış olduğu hikaye kitaplarıyla edebi eser üretmiş ve arkadaşlarına da bu konu örnek olmuştur. Birbirinden güzel olan hikaye kitaplarının resimlerini de kendisi çizen öğrencimiz herkesi kendisine hayran bırakmıştır.  2.sınıf öğrencimiz Yağız Torunoğulları yazmış olduğu hikaye kitaplarından birer tane de sınıf öğretmenini ve Okul müdürünü hediye etti.

Öğrencimizi bu çalışmaları için tebrik ediyor, başarılar diliyor ve daha nice kitaplar yazmasını temenni ediyoruz. Ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.