Özel Fethiye Öğrencilerinden Sportif Başarı

Özel Fethiye öğrencileri akademik başarılarına farklı branşlarda elde etikleri sportif başarılarını da ekledi.

20 Ocak 2018 de Muğla’da düzenlenen Muay Thai branşı il birinciliği yarışmasında Özel Fethiye Eğitim Kurumları 8.Sınıf öğrencisi Mehmet Başyurt il birincisi olmuştur. İl birinciliğinden sonra 13-18 Şubat 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılan Mehmet Başyurt başarılı maçlar sonucunda Türkiye 6. olmuştur.

21-25 Şubat 2018 tarihlerinde Bodrumda düzenlenen Okullar arası yelken yarışmasına Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5,6 ve 7.Sınıf öğrencileri Eylül Özdağlar, Naz Özdağlar, Defne Bingöl, Azra Tahiroğlu ve Yarkın Duman katılmış ve okullarını en iyi şekilde temsil etmişlerdir. 7.sınıf öğrencisi Yarkın Duman elde ettiği dereceler ile Yıldız erkekler kategorisinde il birincisi olmuştur.

Farklı branşlarda ve kategorilerde yarışan, ödül alan tüm öğrenciler kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.