Yazar Ceren Kerimoğlu Özel Fethiye’de

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğretmen öğrencileri kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında bir yazar ve öğrenci buluşmasına daha imza atmanın gururunu yaşadılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları konferans salonunda ilkokul öğretmenlerinin önderliğinde gerçekleştirilen kültür sanat etkinliğinde çocukların düşünce denizinde küçük yelkenlileri ile sığda kalmayıp enginlere açılmalarını sağlamayı kendine amaç edinmiş, aynı zamanda kendi çocuklarının da en iyi şekilde yetişmesini sağlamış papatya taçlı yazar Sevgili Ceren Kerimoğlu’nu konuk etti. Elma yayınevinde “Elma Çocuk Kitapları” adına yazan Ceren Kerimoğlu kitaplarında doğa, farklı kültürler, saygı, hayvan hakları, kurallar, ortak yaşam, yurt sevgisi, sorumluluk, değerler konularını ele almıştır.

23 Şubat 2018 Cuma günü Özel Fethiye Eğitim Kurumları tarafından misafir edilen Papatya Taçlı Yazar Ceren Kerimoğlu öğrencilerle kitap okumanın önemi, yazarlık, doğa öyküleri, çocuk kitapları hakkında söyleşi gerçekleştirdi. Her sınıf kademesiyle ayrı ayrı yapılan söyleşi de Yazar Ceren Kerimoğlu öğrencilerinin sorularını cevaplayarak onların meraklarını giderdi. Velilerin de katılım gösterdiği söyleşi de yazar öğrencilerin kitaplarını imzalayarak onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Kültür sanat etkinliğinin sonunda Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ  “Bu keyifli, bilgili ve  içten söyleşi için Yazar Ceren Kerimoğlu’na teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayıp İstanbul’dan buralara kadar öğrencilerimizin eğitimine katkı da bulunmak için geldiler. Öğrencilerimiz Ceren Hanım kitaplarını çok beğenerek okudular ve okumaya da devam ediyorlar. Öğrencilerimiz okudukları kitapların yazarıyla sohbet etme şansını buldular ve kitaplarını imzalattılar. Ceren Hanım’ın kitaplarındaki eğitici bilgiler de öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlayacaktır. Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak okuyan nesil yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Bu tür etkinliklerimiz hep devam edecek. Böyle güzel bir söyleşi yapılmasında ki katkılarından dolayı tüm öğretmenlerime teşekkür ederim. Ceren Hanım’a da katılımlarından dolayı tekrar teşekkür eder,  çalışma hayatında da başarılar dilerim.” Dedi.

Söyleşi sonunda Yazar Ceren Kerimoğlu “Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerine çok teşekkür ederim. Beni o kadar içten ve samimi karşılayıp kucakladıkları için. Gün boyu öğrencilerle çok güzel sohbetler ve söyleşiler gerçekleştirdik. Onların sorularını cevaplayarak, okuma üzerine sohbetler ettik ve kitaplarını imzaladım.  Çok güzel, bilgili ve en önemlisi okuyan bir nesil yetişiyor Özel Fethiye’de. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan okul yönetimine, öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.