2.Sınıflar Öğrencilerimiz “THE THREE BILLY GOATS” Oyununu Sergiledi

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2. Sınıf öğrencileri İngilizce dersinde işledikleri drama oyununu sahnelediler.

Bir okulun sadece akademik çalışmalar ile olmadığını gösteren Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri müthiş performansla “THE THREE BILLY GOATS” adlı oyunu canlandırdılar. Miniklerimiz İngilizce dersinde hem izleyerek hem dinleyerek hem de okuyarak öğrendiklerini üstün bir performansla sergilediler. Oyunda rol alan öğrencilerimiz hem öğrendikleri şarkıları söylediler , hem de oyunla ilgili yaptıkları resim ve maketleri sundular. Okulumuz dildeki başarısını böylelikle bir kez daha kanıtlamış oldu.

Oyunu izleyen anne babalarda alkışlarla öğrencilere destek oldular.