Mezun Öğrencilerimizin Ziyareti

Mezun öğrencilerimiz, okulumuzu ziyaret ettiler.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzdan mezun olan ve şu an farklı şehirlerde ve okullarda öğrenimini sürdüren öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenleriyle beraber derslere katılan mezunlarımız, 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin merak ettikleri soruları cevapladılar. Bu güzel sohbette hem geçen yıl TEOG ‘a nasıl hazırlandıklarını hem de lise hayatlarıyla ilgili bilgiler verdiler.

Mezun öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.