4. Sınıflarımız Fen Laboratuvarında

Özel Fethiye 4. Sınıf öğrencileri Fen laboratuvarında Fen Bilimleri dersi öğretmenleri ile keyifli bir ders geçirdiler.

4. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde “Maddeyi Tanıyalım” ünitesinin katı, sıvı ve gaz maddelerinin kütle ölçümleri konusu Fen Bilimleri öğretmenleriyle beraber işlediler. Katı, sıvı ve gaz maddelerinin kütle ölçümlerinin nasıl yapıldığını uygulamalı olarak öğretmenleriyle beraber yapan öğrenciler keyifli ve eğlenceli bir ders yaptılar.