Özel Fethiye’de Ara Karne Heyecanı

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Öğrencileri, 24 Kasım‘da aldıkları ara karneleri ile geçen süreyi değerlendirdiler.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Öğrencileri, 18 Eylül’de başladıkları eğitim öğretim çalışmalarına 24 Kasım’da ara karnelerini aldılar. Öğrenciler, okul açılışından bu zamana kadar yapmış oldukları akademik çalışmaların değerlendirilmesini ara karneleri ile gördüler. Öğrenciler ara karnelerindeki durumları ile kalan zamanı en iyi şekilde nasıl değerlendirebileceklerini öğretmenleri rehberliğinde sınıfta konuştular.