Özel Fethiye’ de Kermes Günü

Okulumuzda, okul aile birliği velileri tarafından düzenlenen kermesler devam etmektedir.

2017-2018 ders yılının başında okul aile birliği tarafından yapılan toplantı sonucunda okulumuzda farklı zamanlarda kermes yapılması kararlaştırılmıştı. Bu Kermeslerin ilki 1.Sınıflar velileri tarafından gerçekleştirildi. Velilerimiz kendi hazırladıkları yiyecekleri ve içecekleri okul kantinde öğrencilerimizin satışına sunmuşlardır.

Öğrencilerimiz tarafından çok beğenilen ev yapımı ürünler kısa süre tükenmiştir. Okul aile birliği başkanımız Sayın Seda ŞEN kermes ile ilgili olarak “Yaptığımız bu çalışma öğrencilerimiz tarafından beğenilmiştir. Kermes sonucunda elde edilen gelirler ise daha sonra herhangi bir yere yardım için kullanılacaktır.” Dedi. Okul aile birliği tarafından bu kermeslerin ders yılı sonuna kadar da devam edeceği bildirildi.

Okul yönetimi olarak da okul aile birliğine ve diğer velilerimize öğrencilerimiz için yaptıkları bu etkinliklerden dolayı teşekkür ederiz.

Özel Fethiye’ de Kermes Günü