Özel Fethiye’den Kıyafet Yardımı

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve velileri ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımı yaparak sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Okul aile birliği velileri öncülüğünde başlatılan kıyafet ve ayakkabı yardım kampanyasına tüm öğrenci ve velilerimiz gerekli duyarlılığı göstererek katılım göstermişlerdir. Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ, sınıf öğretmenimiz Seray KORKMAZ ve Okul Aile Birliği velilerimiz Seda ŞEN, Canan HATİPOĞLU ve Hilmi KIVRAK’ın katıldığı ziyaretle toplanan yardımlar 09.11.2017 Perşembe günü ilgili okula teslim edildi.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak kıyafet ve ayakkabı yardım kampanyasına katkı da bulunan öğrenci, öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederiz.