Özel Fethiye Öğrencilerinden LÖSEV’e Yardım

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri oluşturdukları 2. El eşya pazarı ile örnek bir davranış daha gösterdiler.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü öğrenci ve öğretmenleri okul kantininde oluşturdukları 2. El Eşya standıyla satışlar yaptılar. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle organize edilen etkinlikte öğrenciler 2.el eşya standında oyuncak, kalem, defter, kitap vb. ürünlerin satışını gerçekleştirdiler. 3 gün boyunca devam etkinlikte stantta bulunan ürünlerin tamamının satıldı. Bu etkinlikten elde edilen geliri Lösemili ÇocuklarVakfına bağışlayacak olan Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü öğrenci öğretmenleri Lösemili Çocuklar katkı da bulunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sosyal sorumluk çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri ve öğretmenlerinin mutlulukları görülmeye değerdi.