5.Sınıf Öğrencileri Hem Öğreniyor, Hem Öğretiyor.

5.Sınıf öğrencileri akademik çalışmalarını daha kalıcı hale getirmek adına sunumlar hazırlayarak arkadaşlarıyla paylaştılar.

5.sınıf öğrencileri Türkçe dersinde öğretmenlerinin rehberliğinde “Ses Olayları” konusunu kartlar hazırlayarak canlandırmalar yaparak daha kalıcı hale getirdiler. Öğrenciler hazırladıkları materyalleri ve sunumlarını birbirlerine aktardılar.Yapılan çalışmalar ile öğrenciler öğrendiklerini hem kalıcı hale getirdiler hem de grup çalışmasının önemini kavramış oldular.